Starlight
Jazz Trio

De Band

Het Starlight Jazz Trio bestaat sinds 2006, toen zij haar eerste concert gaf in deze intieme bezetting. Daarvóór speelden saxofonist Aart van Bergen en gitarist Daniël Mathot al een paar jaar samen; onder andere in de band Blue Punch. De heren ontmoetten contrabassist Giorgos Galopoulos op de Jazz Academy van het Rotterdams Conservatorium. Na een paar repetities en optredens was duidelijk dat de samenwerking van deze drie jazzcats goed werkte. Nu nog steeds blijft het Trio zich ontwikkelen in het verfijnde samenspel en brede repertoire.

  • reacties
  • f.a.q.
  • direct boeken!
foto van contrabassist Giorgosfoto van tenor saxofonist Aartfoto van gitarist Daniël

Repertoire


Het repertoire van het Starlight Jazz Trio is gebaseerd op de traditie die in de jaren '40 en '50 in de VS is ontwikkeld door grote artiesten als Miles Davis, Lester Young, Duke Ellington, Ella Fitzgerald en John Coltrane. De muzikanten hebben een grote liefde voor jazz, en spelen deze subtiele en relaxte muziek met alle respect voor de traditie waaruit zij voortkomt.

Enkele jazz classics die het trio graag speelt:
- Autumn Leaves
- Just Friends
- Take the A-Train
- All of me
- Satin Doll
- The Girl from Ipanema
- Summertime
- Have you met Miss Jones

  • direct boeken
  • f.a.q.
  • contact

Jazz Trio Amsterdam

Starlight jazz trio, starlight, Saxofoon, saxofonist huren, jazz trio, inhuren, muziek, jazz, jazzmuziek, feest, bruiloft muziek, starlight jazz trio, muziek op uw feest!. Zangeres, drummer, gitarist, gitaar, cooljazz, relaxt, swingend, diner dansant, muzikaal, bezetting, feestmuziek, coltrane, jazz trio, bossa nova, ellington. Aart van Bergen, saxofonist.