Starlight
Jazz Trio

F.A.Q.

Vragen over het Starlight Jazz Trio? Misschien zijn ze reeds enkele malen gesteld en staan ze tussen deze frequent aangekaarte questies. Zo niet, dan kunt u altijd een vraag stellen via het contactformulier.

  • contact
  • muziek beluisteren
  • de band

Antwoord


Klik op een bovenstaande vraag om het antwoord hier te lezen!

Nee, wij nemen zelf altijd alle benodigde apparatuur mee. We hebben alleen een stopcontact nodig en een stoel.

Nee, ons Jazz Trio past op een paar vierkante meter. Wij zijn dus ook geschikt voor in een café of huiskamer.

Onze muziek is op een aangenaam akoestisch niveau en we zijn flexibel in het geluidsniveau. Wij kunnen ons dus aanpassen aan de sfeer van de avond.

Ja, als u aangeeft dat u even iets wil gaan zeggen kunt u dat bij ons aangeven. Bedenk wel dat een band geen CD-speler is met een pauzeknop; als u een teken geeft kunnen wij een mooi einde maken aan het nummer waarmee we bezig zijn.

Wij zijn netjes gekleed zoals u ook op de beelden kunt zien.

Wij spelen gewoonlijk de stukken uit ons brede jazz repertoire, zoals hier te beluisteren. In overleg, ruim voor het optreden, kunnen we verzoeknummers spelen. Voor het uitzoeken en instuderen van deze nummers vragen wij € 50,- per nummer.

Ja, op veel swing-, latin- en bossa-nummers kan goed gedanst worden. Het is dan wel verstandig om ons met drummer te boeken, omdat dat veel prettiger danst. Geeft u het bij de boeking a.u.b. door als het om een dansavond of diner dansant gaat.

Ja, als u voor uw stichting of bedrijf een factuur wenst te ontvangen kunt u dat gewoon aangeven.

  • direct boeken? klik hier
  • reacties

Jazz Trio Amsterdam

Starlight jazz trio, starlight, Saxofoon, saxofonist huren, jazz trio, inhuren, muziek, jazz, jazzmuziek, feest, bruiloft muziek, starlight jazz trio, muziek op uw feest!. Zangeres, drummer, gitarist, gitaar, cooljazz, relaxt, swingend, diner dansant, muzikaal, bezetting, feestmuziek, coltrane, jazz trio, bossa nova, ellington. Aart van Bergen, saxofonist.